Izvor: HappyBSC
06.08.2020 u 13:47
0

U SUZAMA I VAN SEBE RASKINULA VERIDBU: Pale kletve i teške reči (VIDEO)

Ništa od braka i planova za zajedničku budućnost. 

Iako je jihova veza bila i više nego tirbulenta, niko nije očekivao da će tako iznenada doći do prekida i distanciranja. 

U suzama i potpuno van sebe počela je:

SVE O SPORTU

NEVEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG VITEZA Iz Kragujevca do krova sveta!

KRIZA U ARSENALU Odlazi 55 „tobdžija“

GREG POPOVIĆ NAHVALIO JOKIĆA On je reinkarnacija Lerija Birda

TEŠKI DANI ZA SRBINA: Jović ponižen a problemi NE PRESTAJU

– Ja sam od ovog čoveka slušala užasne uvrede i najgore kletve za moju porordicu i mene. Bez ikakvog razloga. On meni da kaže da nemam dete nikada u životu, jezivo, ma grozno – rekala je Ilićeva vidno potrešena i dodala :

– Isti si kao i Darko i Aleksandra koji ne rade za honorar već za špricer. 

Sukob za stolom je kulminirao i bivši ljubavnici koji su imali viziju za lepu budićnost zaratili  su do te mere da s enij eznalo ni ko pije ni ko plaća. 

Postavlja se pitanje da li je ovo zaista kraj ili će uspeti da izglade nesporazume. Saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal i saznate najvaže informacije iz prve ruke i ukoliko pogledate video dostupan ispod teksta:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter