Izvor:
08.03.2017 u 21:58
0

VATRENO POMIRENJE: David i Aleksandra razmenjivali nežnosti posle svađe, a onda joj je on ŠAPNUO nešto na uvo i ŠOKIRAO je! (VIDEO)

Aleksandra Subotić žestoko se naljutila na svog dečka iz vile "Parova", Davida Dragojevića kada je saznala da se poverio Dalili Mujić da mu se dopada druga devojka, a ne Aleksandra.

Ona se odmah sklonila od njega i sela pored Ksenije Kranjec, međutim kada je on pokušao da se odbrani, ona je skočila, uzela limenku špricera i ispolivala ga.

Ipak, ta njihova svađa i njena ljubomora je kratko trajala jer su se njih dvoje pomirili. Oni su sedeli zajedno u "Jutarnjoj kafici", a David joj je šaputao na uvo i ljubio je po licu. Pogledajte:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter