Izvor: Happy BSC
24.10.2020 u 15:21
0

VERUJU U „VRHOVNO BIĆE“: Igor MASON otkriva SOČNE PIKANTERIJE, i PRIZNAJE kakve ŽENE imaju „SLOBODNI ZIDARI“ (VIDEO)

Slobodni zidari, koji su poznatiji kao masoni, obavijeni su velom misterije, zbog čega se veruje da upravo oni stoje iza najvažnijih odluka u društvu. Neki od poznatijih članova masonskih loža bili su, između ostalih, knez Aleksa Nenadović, Đorđe Vajfert i Ivo Andrić.. jedan od njih je i učesnik „Parova“ Igor Mićić koji je međuostalom bio sinoć na Vrućoj stolici.

Svaki član kako on kaže ima sopstveno zanimanje, ugled u društvu i finansijsku sigurnost.

Okupljaju se na ritualima kojima prisustvuju samo članovi bratstva u stalnim hramovima. Mogu postojati i privremeni hramovi.

Šta im je misija i koliko masona ima na globalnom nivou ostaje pitanje spekulacija, najčešće onih po kojima ih međusobno povezuje bliskost sa izvorima moći (političke, finansijske, kulturne …).

To im omogućava da, iako neformalna organizacija, kako se veruje, ostvaruju uticaj na, za države i društva, bitna pitanja.

Da bi neko postao član masonske lože za njega moraju da garantuju najmanje dvojica slobodnih zidara, “braća u kecelji”.

Igor kaže da masoni nemaju određeni tip žene, već da mogu da budu sa kim god poželele, pa dodaje da određene supruge njegove „braće“ čak i ne znaju da su im muževi masoni.

– Neke žene čak i ne znaju da su im muževi masoni – rekao je Mićić.

Detaljnije možete videti u snimku dostupnom ispod teksta:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter