Izvor: kurir
05.06.2020 u 17:09
0

VRATILA SE RIJALITI DEVICA: Strah je svoje babe jer će i ona uskoro ući!

Ivana Mitrović se nedavno po drugi put vratila u vilu „Parova“ pa je kazala da ju je baka Veselka par puta jače prodrmala zbog svega što je iznela u rijalitiju.

Ivana kaže da je njeni mili još uvek podržavaju ali i da je ne bi čudilo da njena baba uđe u rijaliti i pokaže joj zube. Neki je čak zovu i baka nindža.

OVO MORATE ZNATI

LICE NAJOKRUTNIJEG ZLOČINAČKOG UMA! Zastrašujuće fotografije pedofila otmičara devojčice sa Kosova! (GALERIJA)

BILI SU NAJLEPŠI PAR BEOGRADA, A ONDA JE ON POŠAO U SMRT! Najtragičnija ljubavna priča ovih prostora!

HAOS I ANARHIJA NA AMERIČKIM ULICAMA (VIDEO, GALERIJA)

REŠENA MISTERIJA! 25 miliona ljudi je nestalo, sada znamo šta se dogodilo! (GALERIJA, VIDEO)

„Baka bi sa mnom obrisala pod ovde, samo da me nauči pameti. Ona sve to radi jer me voli i to razumem. Brat i ja smo njen svet, kao ona i deka naš. Ta ljubav je jaka i nema cenu. Ali, ona je prosto morala da shvati da sam izabrala drugi novi put“, kazala je rijaliti „devica“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter