Izvor:
14.08.2019 u 10:57
0

ŽIVOT NA TOČKOVIMA: Dalila i Dejan se ne smiruju, stigli u prestonicu BiH a tamo ih sačekalo neprijatno iznenađenje! (FOTO)

Pročitajte i: BROJIMO SITNO DO PRVOG DUETA: Nova pesma poznatog RIJALITI PARA ugledaće svetlost dana! (FOTO)

Fanove rijaliti programa "Parovi" itekako zanima svaki korak pobednice pete sezone, Dalile Dragojević, i njenog supruga Dejana Dragojevića.

Iako su se nedavno vratili iz Beča, gde su obavili veliku kupovinu, bračni par se uputio ka Sarajevu gde ih nisu dočekali zavidni vremenski uslovi.

– Kiša – napisala je Dragojevićka uz tužni emotikon, vidno razočarana što su upravo padavine pokvarile njeno putovanje sa mužem.

BIVŠU UČESNICU "PAROVA" OTELI NAORUŽANI ALBANCI? Region na nogama, mi pružamo PRAVU ISTINU na videlo! (FOTO)

Nakon Sarajeva, Dragojevići su se uputili za Trebinje, a sve sluti na to da će završiti na Crnogorskom primorju. Sve o daljem kretanju jednog rijaliti bračnog para na ovim prostorima možete praititi na Happy portalu, samo zato što ste vi to tražili.

Happytv.rs
Foto: Instagram/daliladragojevicofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter