Izvor: Alo.rs/Ekskluziv
14.01.2024 u 13:49
0

„IMAM ŽELJU DA NEKOGA SLOMIM“: Pevačica paralisala izjavom, čak se i njen suprug šokirao

Javnost je doživljava kao pravu damu, a Slađa je sada otkrila da povremeno ima nagone da izazove potpuno drugačiji efekat.

SLAĐA ALEGRO ZAVRŠILA U BOLNICI! Pevačica bila na skeneru glave, a potez njenoj supruga sve RASPAMETIO

Pevačica Slađa Alegro već godinama je na muzičkoj sceni, a njena karijera ne pamti nijedan skandal.

Javnost je doživljava kao pravu damu, a Slađa je sada otkrila da povremeno ima nagone da izazove potpuno drugačiji efekat.

Naime, pevačica je priznala kako ima neobičnu želju koju do sada nije ostvarila.

– Da se pobijem. Nekada tako imam želju da nekoga slomim i skoro sam pitala supruga Zorana kada je taj trenutak da ja to mogu da uradim i rekao mi je: „Nikada“ – priznala je Slađa i otkrila i kojim situacijama ima taj poriv.

 Tako nekada kada je neki nastup i pogledam u nekog tipa koji ume da bude iritantan negde u masi, ne radi on meni ništa specijalno, niti imam nikakve veze sa njim, ali prosto me nervira i što da ne kada je takva situacija – rekla je.

 Slađa Alegro je već osam godina u srećnom i skladnom braku sa suprugom Zoranom, o kome često govori u javnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter