Izvor: Informer.rs
14.01.2024 u 15:54
0

U OVAKVOM IZDANJU JE JOŠ NISMO VIDELI: Jelena Karleuša u „NAJLUĐOJ“ odevnoj kombinaciji do sada, pogledajte kako je izašla na binu (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša je sinoć održala nastup za Srpsku novu godinu, a kako to obično biva, i ovaj put je šokirala prisutne svojim autfitom.
Klub u kojem je Karleuša pevala bio je popunjen do poslednjeg mesta, a kada je izašla na binu u vrelom izdanju, publika je bila iznenađena njenom modnom kombinacijom.
Naime, Jelena je obukla minijaturnu suknju na kojoj je na engleskom jeziku pisalo „po*no zvezda“, kao i top koji je kasnije skinula, te ostala na „dve trake“.

Ovu kombinaciju je upotpunila dubokim roze čizmama i lancima oko kukova, svi su primetili njenu savršenu figuru na kojoj bi joj pozavidele mnogo mlađe devojke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

– „On my way to steal your boyfriend“ (Na putu da ti ukradem dečka). Hvala Paraćin! Pokidali smo! Bilo je mnogo ljudi i bilo je mnogo vruće ali „mnogo vrelo, vrelo dečko, imaš posla s’ ringlom“! Jedva sam izdržala, toliko je bilo pakleno da sam htela da prekinem, najviše zbog devojaka koje su padale u nesvest od vrućine i gužve, ali smo se nekako izborili! Srećna Nova svima! Volim vas!- poručila je Jelena.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter