Izvor: ALO.RS
21.04.2023 u 13:01
0

SLOBINA SUPRUGA JELENA POKAZALA KAKAV JE ON EMOTIVAC! Radovanović blista od sreće, a u naručju drži sina (FOTO)

Jelena pokazala pevačevu nežniju stranu

Od kada se ostavrio u ulozi oca čini se da Sloba Radanović prosto uživa u porodičnoj idili sa suprugom Jelenom, bebom i njenim sinovima iz prvog braka.

Njegova supruga Jelena veoma je aktivna na društvenim mrežama, a pratioce redovno obaveštava o dešavanjima iz porodice Radanović.

Tako je bilo i ovog puta, pa je Jelena na Instagram profilu podelila video iz restorana kog je njen suprug inače i suvlasnik, te pokazala koliko je Sloba brižan otac.

Inače, folk pevač i njegova supruga skućili su se u beogradskom naselju Višnjička banja. Par je nedavno renovirao dom i uredio ga po svom ukusu, a čini se da Jelena posle porođaja uživa više nego ikad uz čaroban pogled iz njihove kuće.

Radanovićeva supruga snimila je pogled iz njihove luksuzne vile koji gleda na Dunav, a prizor sa njihove terase se čaroban.

Foto: Printscreen/instagram

 

Ona je prvo snimila video preko dana, a potom fotografisala zalazak sunca i emotikonima pokazala da je i sama oduševljenja pogledom.

Komentari su se samo nizali, a mnogi su istakli da je par odabrao predivno mesto za život i odgajanje dece.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter