Izvor: Blic
11.02.2024 u 10:11
0

ŠOK! LIDIJA VUKIĆEVIĆ SA RAVNOM KOSOM: Glumica doživela neverovatnu transformaciju, niko je ne prepoznaje (FOTO)

Glumica Lidija Vukićević godinama oduševljava fanove izgledom koji je u sedmoj deceniji besprekoran, a njen zaštitni znak decenijama je gusta, kovrdžava kosa.

Veliki šok nastao je kada je Lidija pre izvesnog vremena objavila na svom Instagram profilu da se odlučila na promenu, te je talasastu kosu skroz ispravila.

Naime, Lidija je tada objavila fotografiju na kojoj bi je malo ko prepoznao. Njena kosa je bila potpuno ravna, a krasili su je i crveni pramenovi, a komentari su odmah počeli da se nižu:

„Nemoguće da je to ona“, „Lidija prkosi svim zakonima, žena je sve lepša“, „Ja sam stvarno u šoku, vau“, „Da mi je neko rekao da ću videti Lidiju bez kovrdža, ne bih verovala“, samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Podsetimo, glumica Lidija Vukićević (61) ponosna je na svoj izgled, a i te kako vodi računa o liniji, pa sad ima istu težinu koju je imala krajem osamdesetih godina prošlog veka, kad je snimala seriju „Bolji život“.

– Uvek osluškujem svoje telo, pa sam u poslednje vreme promenila način ishrane. Životinje obožavam i već godinama ne jedem meso, niti nosim krzno, a sad sam se odrekla i nekih masnih i slatkih zalogaja – kazala je nedavno.

Rezultat je da imam više energije i veću pokretljivost. Sa 62 kilograma na 175 centimetara visine mogu da obučem sve što poželim, i to mi pričinjava zadovoljstvo. Vratila sam kilažu iz vremena kad sam snimala „Bolji život“ – dodala je Lidija za „Hello“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter