Izvor: TELEGRAF.RS
01.09.2023 u 13:24
0

SPECIJALNI GOST: Karleuša na prestižnoj reviji u Amsterdamu

Pop diva Jelena Karleuša sinoć se kao specijalni gost revije "Steve Madden" pojavila na Amsterdam Fashion Week-u, a jutros je sniljena dok je odlazila iz hotela u kom je bila smeštena manje od 24 sata.

Jelena je, kao jedna od najstilizovanijih dama sa Balkana pozvana kao specijalni gost revije, na kojoj je oduševila sve, pa su joj strani influenseri masovno prilazi kako bi se fotografisali sa njom.

Za nju je bilo obezbeđeno baš sve, s obzirom na to da je usred velikih obaveza oko izdavanja albuma i koncerta koji priprema pristala da ode.

Rano jutros novinari su „uhvatili“ divu, dok je napuštala luksuzni hotel u kojem je odsela.

PEVAČICA OBARA REKORDE: Ovo je samo Snežani Đurišić pošlo za rukom

Jelena je na sebi ponela crnu haljinu ispod kolena, a preko mantil, dok je na nogama ponela papuče marke „Hermes“, a u ruci torbu sa potpisom „Balenciaga“.

Bez trunke šminke Jelena je pokazala savršeno negovano lice, kao i to da nije opterećena da uvek bude našminkana, već samo u onim prilikama koje to zahtevaju.

Inače, Karleuša je rano jutros morala da napusti Amsterdam i zaputila se u Švedsku, gde večeras ima nastup u našem najvećem klubu u Skandinaviji.

Podsetimo, sinoć se u Amsterdamu održao Amsterdam Fashion Week, a Jelena Karleuša bila je specijalni gost revije „Steve Madden“.

Inače, na ovom eventu su bili neki od najuticajnijih influensera iz celog sveta, a JK je kao i uvek ukrala šou i bila u centru pažnje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter