Izvor: Alo.rs
23.03.2024 u 18:54
0

ŠTA MISLITE KAKO JE MOJOJ PORODICI? Oglasila se Snežana Đurišić nakon dezinformacija da je poginula

Na internetu se pojavila informacija da je Snežana Đurišić poginula u saobraćajnoj nesreći.

U pitanju su brojne dezinformacije i internet prevare, a neke od njih uticale su i na njene najmilje koji su tada bili veoma zabrinuli za njen život.

Naime, na internetu se nedavno pojavila informacija da je Snežana navodno poginula u saobraćajnoj nesreći, a ona je sada iskreno otkrila kako se nosi sa svim neistinama koje se šire o njoj.

– U poslednje vreme sam nešto umrla, pa poginula. Ne znam zašto smo postali takvi ljudi, ljudi koji rade stvari koje ne priliče. Da li neko pomisli kada okači informaciju na društvenim mrežama da je umrla Snežana Đurišić da će moja deca ili majka da čuju pre nego što me dobiju na telefon – šokirano je rekla, a potom dodala:

– Videla sam recimo, jedan slupan auto i kao tragedija, evo poginula… Mislim, zašto, čemu to? Pre neki dan sam opet nešto umrla od srca – istakla je pevačica za medije.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter