Izvor: Kurir
16.12.2023 u 21:48
0

SVE SIJA I ŠLJAŠTI U KRAJU KOD RADANOVIĆA! Jelena ponosno pokazala ulicu , a evo koji novogodišnji poklon je kupila SAMA SEBI

Jelena Radanović, supruga pevača Slobe Radanovića redovno se oglašava na Instagramu i sa svojim pratiocima deli porodične trenutke.

Javnost ima priliku da vidi kako izgleda njihovo zajedničko vreme ali i kako se druže sa dečicom.

Supruga pevača ovoga puta je sa pratiocima podelila kako u novogodišnjem izdanju izgleda njihov kraj u kome žive.

Velika jelka nasred ulice koje su okitile komšije obasjava gotovo celi kvart, a Jelena je ponosno pokazala kako izgleda.

Takođe, otkrila je i kako izgleda ulaz u njihovu ulicu a sve je svetlelo od prazničnih lampica.

To nije sve jer je gotovo cela ulica sijala od lampiona koji su se širili celom dužinom, a meštani Višnjičke banje su se ozbiljno potrudili da tokom novogodišnjih praznika sve sija i blješti.

Ubrzo se zatim pohvalila i novogodišnjim poklonom koji je kupila sama sebi, a minđušice su zasijale na njenom video snimku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter