Izvor: KURIR/ALO
24.04.2023 u 11:14
0

SVE ŠOKIRALA VRELIM IZDANJEM! Džejla Ramović DEKOLTE izbacila na izvol’te, NISMO JE VIĐALI OVAKVU (FOTO)

Džejla Ramović, dosad uvek nosila elegantne, ali svedene odevne kombinacije koje su uvek zračile prefinjenošću i nikada nije igrala na kartu provokacije.

 

Ovakvu Džejli još nismo videli, uska haljina, dekolte...

Ipak, Ramovićeva je na poslednjem nastupu napravila presedan, te se pojavila u uskoj haljini koja je stavljala akcenat kako na njene izvajane noge tako i na poprsje. Otkako se zaljubila i javno pokazala dečka, Džejla je dobila i na samopouzdanju i sigurnošću kada je njen izgled u pitanju.

„Iju, Džejla, jesi li to ti?“, „Evo je, ponovo pokazuje da možeš imati i dekoltiranu haljinu, a ipak ostati gospođica“, „Devojka je pre svega poznata po vrhunskom pevanju, a to što je prelepa je uvek samo bio dodatak, sad vidim i da je prezgodna, a to treba i pokazati“, nizali su se komentari na Tviteru bez konca i kraja.

Džejla Ramović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsetimo, nedavno je pevačica prvi put javno pokazala da ima dečka. Njeno srce je osvojio mladi klavijaturista Isak iz Sarajeva koji već neko vreme prati Džejlu na svim nastupima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter