Izvor: Kurir
10.02.2024 u 13:19
0

TAMARA ĐURIĆ PROMENILA LIČNI OPIS: Starleta povukla radikalan potez i uzburkala javnost!

Tamara Đurić poznata je po provokativnom sadržaju na svom Instagram profilu, a pratioci su navikli da je gledaju u najboljim izdanjima.

Oduvek je važila za lepoticu, te mnogima nije bilo jasno zašto je menjala fizički izgled i ono što joj je majka priroda dala po samom rođenju.

Nedavno je šokirala javnost kada je priznala da će izvaditi silikone i vratiti svoj prirodan izgled.

Printscreen/Instagram

-Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radilaPrvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uverenje psihijatra, iako sam bila punoletna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori želeli da znaju zbog čega jedna mlada devojka želi da radi grudi – rekla je Tamara jednom prilikom.

„GLOGI, OD KADA SAM ČUO ZA TVOJU BOLJKU…“ Lauševićevo pismo Glogovcu kida DUŠU – da se ne zaboravi

Sada je na svom Instagram nalogu podelila stori kako šetasa top majicom i prirodnim grudima.

Komentari na njen stari-novi fizički izgled nedavno su usijali društvene mreže kada su pratioci pisali da nikada lepše nije izgledala.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter