Izvor: INFORMER
09.01.2024 u 09:17
0

TIHI RAT BIVŠIH DRUGARICA: Posle Cece i Maje i Mira Škorić objavila svoju verziju pesme „Ne računaj na mene“!

Ceca je zajedno sa Majom Berović obradila pesmu "Ne računaj na mene" i to podelila na svom Jutjub kanalu, a sada je Mira Škorić objavila svoju verziju pomenute numere.

Pevačica Mira Škorić danas je na Jutjub kanalu objavila svoju verziju pesme „Ne računaj na mene“, koju je davne 1994. godine snimila sa koleginicom Cecom Ražnatović.

EVO ZBOG ČEGA JE TOMA ZDRAVKOVIĆ POSEĆIVAO ATELJE 212: Ovu predstavu nije propuštao, a zbog ovog glumca je bio u prvim redovima

Mira se odlučila na ovaj korak nakon što je Ceca, pre par dana objavila obradu ove pesme, a umesto Škorićeve, legendarni hit je prepevala sa Majom Berović.

Njihova izvedba je za kratko vreme postala viralna na mrežama, zbog čega se oglasila i sama Karleuša koja je potkačila svoje koleginice. Ona je podelila jedan Škorićkin snimak i napisala da samo Mira treba da peva pomenutu pesmu.


 Ovu pesmu treba da peva samo ova zvezdetina i pevačina. Uopšte ovim nisam htela da objasnim koliko su one dve ispale jadne… Ne! Mir Božiji! Ali, ajde Nanogica to je standardica, okice vrlja od zla, ali ona druga sa Taško Načić facom?! Ona uopšte nije ispala jadna jer je za to potreban određen IQ… Tako da, niko nije jadan – napisala je Jelena na storiju.

Izgleda da je Mira poslušala Jelenin savet i objavila svoju verziju pesme „Ne računaj na mene“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter