Izvor: Kurir.rs
09.01.2024 u 08:36
0

EVO ZBOG ČEGA JE TOMA ZDRAVKOVIĆ POSEĆIVAO ATELJE 212: Ovu predstavu nije propuštao, a zbog ovog glumca je bio u prvim redovima

U seriji „Toma“ gledaoci su mogli da vide lik Zorana Radmilovića, kojeg glumi Radomir Nikolić. U sceni smo videli kako Toma Zdravković gleda predstavu „Kralj Ibi“ i uživa.

CEO ŽIVOT SAM BIO NEZADOVOLJAN: Evo kako je Toma Zdravković govorio pred smrt, ovo je njegova poslednja ispovest

– Bila je serija „Toma“ i sada u jednom kadru vidimo Miku Antića, Zorana Radmilovića i Tomu Zdravkovića. Možda da tu scenu nismo videli, verovatno mi te ljudi ne bismo povezali na istom mestu, ne bi znali da su se oni družili, ne bi znali da su komunicirali – istakao je voditelj.

– Ja ne znam taj podatak. Možda ih je reditelj spojio. Ko zna. Prvo, neću nikad da govorim nešto što zaista ne znam. Znam da je Toma dolazio u „Atelje 212“ iz nekih svojih emotivnih razloga – rekao je Milan Caci Mihailović.

– Bila je neka lepotica? – pitao je voditelj.

– Sigurno. Bar iz Tomine perspektive – rekao je Caci.

– Kažu da je on (Toma Zdravković, prim.aut) bio romantičan, da je patio za tim neostvarenim ljubavima. Je l’ bar bilo uzvraćeno?“, pitao je voditelj.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter