Izvor: KURIR.RS
26.04.2023 u 13:05
0

TUGA DO NEBA! POSLEDNJI POZDRAV SAŠI VIDIĆU (FOTO)

Saša Vidić, srpski kretor, iznenada je preminu u 53. godini od sepse u KBC Bežanijskoj kosi.

 

Sahrana srpskog kretora biće u četvrtak na Novom groblju u 14 časova. Od Vidića su se oprostili tetka Dragica, brat Igor i sestre Aleksandra i Maja.

Oni su objavili čitulju gde su obavestili prijatelje i rodbinu o vremenu i mestu kremacije

Saša Vidić
FOTO: PRINTSCREEN/NOVOSTI

Saša Vidić je rođen 1971. godine u Hrvatskoj, ali od 1991. godine živi i radi u Beogradu. Premda je više od dve decenije na srpskoj javnoj sceni o njegovom privatnom životu se vrlo malo zna.

Upisao je modni dizajn na Fakultetu za umetnost i dizajn u Beogradu. Međutim, s obzirom na to da nije imao stalnih primanja morao je da napusti fakultet i da se zaposli. Njegova prva kreacija je bila haljina Branke Katić koju je nosila na dodeli nagrada nakon premijere filma „Mi nismo anđeli“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter