Izvor: Hello
31.12.2023 u 09:19
0

TUŽNA OBJAVA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Potresna scena iz bolnice sve je rastužila (VIDEO)

„Hvala 2023 na lekcijama, bolu, smehu, tužnim i srećnim momentima. Sve je baš ovako trebalo da bude.. U susret 2024 idemo puni nade, ljubavi i radosti! Pa neka bude kako je Bog rekao!“, napisala je Anastasija Ražnatović u poslednjom objavi na Instagramu, u kom rekapitulira godinu koja se uskoro završava. Niko nije očekivao da će postaviti nikad viđene snimke, od kojih su neke i te kako bolne.

NEMANJA IZNENADIO ANASTASIJU LUKSUZNIM POKLONOM: Mladi par iza sebe ostavio burnu godinu (FOTO)

U ovoj objavi imali smo prilike da vidimo nikad viđene trenutke u životu Cecine ćerke- od nežnih momenata sa suprugom Nemanjom Gudeljem, preko tužnih slika kada je Tasa izgubila njihovu bebu.

U snimku vidimo i kako se Anastasija snima sa zaobljenim stomačićem, nakon čega je usledila scena iz bolnice.

Objava Anastasije Ražnatović mnoge je iznenadila, jer niko nije očekivao da će se Cecina ćerka ovoliko emotivno razgolititi, ali svi su pohvalili njenu hrabrost.

Ali Anastasija je spremna za novu godinu i sve srećne trenutke koji je čekaju. Podršku joj pruža i porodica i suprug Nemanja, a na snimku se vidi da je ljubav ovog para jača od bilo koje prepreke koje će im život nametnuti.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter