Izvor: Hello.rs
29.12.2023 u 19:55
1

NEMANJA IZNENADIO ANASTASIJU LUKSUZNIM POKLONOM: Mladi par iza sebe ostavio burnu godinu (FOTO)

Nemanja iznenadio Anastasiju luksuznim poklonom

Najbolje su ostavili za kraj godine. Posle kratkog odmora u Beogradu, gde je svratila na porodičnu slavu, Anastasija Ražnatović nije se vratila u Sevilju, gde živi sa suprugom Nemanjom Gudeljom, već su se zajedno uputili u suprotnom smeru, prema Dubaiju.

Ćerka Cece Ražnatović i uspešni fudbaler ovih dana uživaju u arapskoj metropoli okupanoj suncem i luksuzom, a koliko se dobro provode dokazuju i osmesi na zajedničkim fotografijama. Da li će i praznike dočekati u tom toplom kraju sveta, nisu otkrili. Možda najbolji provod ipak čuvaju za Beograd?

ZA MODNI DETALJ ISKEŠIRALA SKORO 3.500 EVRA: Anastasija Ražnatović pozirala u Dubaiju, svi gledaju u njenu torbicu (FOTO)

„Buba i ja u Dubaiju“, napisala je Anastasija uz sliku sa Nemanjom, dok iza njih puca pogled na osvetljene nebodere. Mnogima je za oko zapao i neobičan print na njenoj majici.

Bila je ovo burna godina za mladi par. Najlepši trenuci preplitali su se sa bolnim momentima, ali uspeli su da sve pobede. Podsetimo, Anastasija i Nemanja u maju su izgubili bebu kojoj su se toliko radovali. „Naša ljubav će i ovo pobediti“, rekao je tada fudbaler.

Leto su proveli na nekim lepim destinacijama, od Azurne obale do Mikonosa, stigli su čak i da se venčaju, prvo na intimnoj ceremoniji u Španiji, a potom u manastiru kog Grocke, u prisustvu najbližih ljudi.

Za kraj godine, kao šlag na tortu, odabrali su Dubai, gde maksimalno koriste svaki trenutak.

 

 

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NEMANJA IZNENADIO ANASTASIJU LUKSUZNIM POKLONOM: Mladi par iza sebe ostavio burnu godinu (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter