Izvor: Blic
31.12.2023 u 08:38
0

NEMIRNA SAM I DALJE, JUNAČIM SE I NE MOGU DRUGAČIJE: Vesna Zmijanac o mukama posle operacije

Čuvena pevačica Vesna Zmijanac (66) nedavno je imala operaciju, kad su joj ugrađena tri bajpasa i stent.

Priznaje da joj se život i te kako promenio posle operacije, ali da ne može da miruje.

– Operacija je bila ozbiljna, ali to ne znači da ja menjam navike. Naprotiv, ja sam nemirna i dalje, junačim se i ne umem drugačije. Sad sam dobro, odnosno odlično – rekla je pevačica.

– Bila je pauza jedno izvesno vreme, što je meni teško palo jer ne mogu da mirujem. Taman tu negde kad je pauza došla preko glave, ja sam otišla da pevam i zaključila da još bolje pevam, tako da sam odlično – kazala je Vesna.

IMA UGRAĐENA DVA BAJPASA, A RADI VIŠE OD MENE: Nikolija progovorila o zdravstvenom stanju svoje majke

– Malo sam usporenija, recimo, ako kipi kafa ja ne mogu baš da potrčim i u nekim tako stvarima sam sporija nego što sam bila pre pet godina. Pažljivija sam malo – dodala je ona.

Vesna je, inače, spomenula i kocku, te istakla da je nikad nije zanimala, dok je sa alkoholom drugačija situacija.

– Nisam nikad kockala, nije mi bilo zanimljivo. Znala sam da odem, da me neko od kolega povede da gledam. Bude mi pola sata interesantno i onda mi postane dosadno. Sreća moja, samo mi je još to falilo na sve – rekla je pevačica.

– Volela sam, i volim i danas, kad radim i pevam da popijem čašu viskija ili čašu vina, prosto ne mogu da pevam celu noć i gledam kako se svi vesele, a ja pijem čaj – zaključila je za pomenut medij.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter