Izvor: KURIR/REPUBLIKA
25.04.2023 u 12:00
0

U CRNOJ HALJINI STIGLA NA SNIMANJE! OVAKO JE CECA ODREAGOVALA NA VEST O SMRTI SAŠE VIDIĆA

Poznati srpski stilista i kreator Saša Vidić preminuo je u 52. godini u KBC "Bežanijska kosa" u Beograd. Medije i javnost čekali su reakciju Svetlane Cece Ražnatović na smrt kreatora, koju pevačica nije htela da komentariše.

Naime, na snimanje emisije „Zvezde Granda“ stigla je i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Ceca se pojavila u crnoj haljini i imala je veliku ogrlicu sa biserima, a obezbeđenje joj je pomoglo i da ponese kese sa poklonima za rođendan Saše Popovića, koji je danas napunio 69 godina.

Na pitanje da komentariše smrt Saše Vidića, s kojim poslednjih godina nije bila dobra, pevačica nije želela ništa da kaže.

– Dobar dan, hvala lepo – bilo je sve što je rekala Ceca i ušla u studio, što je mnoge iznenadilo.

Podsetimo, Ceca i Saša zajedno su sarađivali 16 godina, a kada je došlo do prekida saradnje, kreator nije štedeo pevačicu i često je negativno govorio o njoj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter