Izvor: Alo
25.01.2024 u 08:31
0

U HRVATSKOJ PROTESTI ZBOG SEVERINE! Obožavaoci se spremaju da idu ispred Vrhovnog suda, pokrenuta akcija!

Iako su joj brojne javne ličnosti pružile podršku, njeni fanovi su ipak najglasniji.

Pevačici Severini Vučković oduzeto je starateljstvo nad maloletnim sinom Aleksandrom.

Naime, Severini je, po odluci Vrhovnog suda ukinuta presuda iz 2021. godine kada su imali starateljstvo „po pola“ i sada potpuno pravo nad starateljstvo nad sinom ima samo otac Milan.

Brojne javne ličnosti podržale su Severinu, ali ipak su njeni fanovi na društvenim mrežama najglasniji.

Naime, ljudi koji je prate na društvenim mrežama spremni su da zbog Severine izađu na ulice.

Tako je jedan korisnik Instagrama, u komentaru ispod pevačicine objave, odnosno otvorenog pisma Vrhovnom sudu, pozvao ljude na protest.

– Pitam vas kada izlazimo na ulice?! Kada?

SEVERINA HITNO PRIMLJENA U BOLNICU: Zbog oduzimanja starateljstva joj ozbiljno pozlilo

Nakon ovoga, ubrzo su se priključili brojni korisnici mreža, te istakli da su spremni da idu ispred Vrhovnog suda, kako bi se donela pravednija odluka.

Podsetimo, Vrhovni sud juče se oglasio i saopštio detalje odluke. Sud je, kako je sada javno saopšteno, uvažio revizijski zahtev koji je podneo Milan Popović. On je istakao da Županijski sud u Splitu nije usmeno ispitao vještake, iako je to posebno tražio.

– Mora se zaključiti da čim je jedna od stranaka zahtevala da veštak bude usmeno saslušan na ročištu i precizirala okolnosti pod kojima je ročište predloženo, bez obzira što je prethodno generalno izjavila da nema primedbi. na nalaz i mišljenje veštaka bitne povrede odredaba parničnog postupka. Zbog toga je drugostepena presuda ukinuta i predmet vraćen na ponovno suđenje Županijskom sudu u Splitu – navodi se u odluci piše „24sata.hr“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter