Izvor: Kurir.rs
12.10.2023 u 14:36
0

AMAL KLUNI OBORILA S NOGU IZVAJANOM FIGUROM: Ultrašik top i suknja postale hit na društvenim mrežama (FOTO)

Amal Kluni, supruga glumca Džordža Klunija, izašla je na večeru u pripijenom bordo kompletu koji laska njenoj vitkoj figuri.

BLISTAVO LICE, BUJNA KOSA, ENERGIČNOST: Amal Kluni svaki dan počinje uz ovu MOĆNU namirnicu

Na večeri sa suprugom Džordžom Klunijem Amal je obukla nešto što na njoj ranije nismo viđali. Obukla je, naime, komplet u bordoj boji. Svetlucava duga bordo suknja sa velikim šlicem iskombinavana je sa kratkim topom koji ima lep dekolte i otkriva stomak.

Uz ovaj komplet koji je i elegantan i provokativan, Amal je ponela crnu kožnu jaknu i salonke sa štiklom.U ruci je nosila malu crnu torbicu, a odlučila se za kvalitetan i upadljiv srebrni nakit – minđuše i prsten.

Njen suprug, Džordž Kluni, bio je neformalnije obučen. Nosio je izbledele farmerke i teget majicu, a na nogama je imao sportske bež cipele.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter