Izvor: Hello-BSC Happy
19.03.2024 u 12:16
0

CECA ZA MESEC DANA SMRŠALA 8 KILOGRAMA: Pevačica otkrila tajnu VITKE LINIJE

Ceca Ražnatović za nekoliko meseci puni 51 godinu i dočekuje trećeg unuka, a mnogi kažu da izgleda bolje nego ikada. Tome u prilog govori i činjenica da je primetno smršala.

Folk zvezda nikada nije krila da vodi računa o zdravlju i nezi, a u razgovoru ze medije otkrila je i kako je u kratkom roku izgubila kilograme. I to na potpuno prirodan i zdrav način.

– Dovela sam liniju do perfekcije i to bez rigoroznih dijeta – rekla je Ceca Ražnatović i naglasila da ne podržava popularne trendove u mršavljenju.

CECU ZABRANILI U ZAGREBU, A FANOVI IZ HRVATSKE URADILI NEŠTO ČEMU SE NIJE NADALA: Iza scene je sačekalo IZNENAĐENJE, pale i SUZE

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter