Izvor: Kurir/telegraf
10.04.2023 u 07:00
0

UPECALA POZNATOG FUDBALERA I POKUŠALA DA SAKRIJE?! Zorannah uhvaćena na istim mestima sa sportistom, fanovi pali u TRANS!

Influenserka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah, trenutno se nalazi u Americi, ali sudeći po fotografijama, nije sama.

Naime, kako tviterašima ništa ne promiče, Zorana se slikala na određenim mestima, na kojima je uslikan i poznati fudbaler Eloj Rum, koji igra za klub Kolambus, u MLS ligi.

Zorana Jovanović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Kako je Zorana pozirala u opuštenom izdanju, i fotografije podelila na Instagramu, malo je trebalo da pratioci sve povežu, te zaključe da se nalaze na istom mestu, i u isto vreme.

Zorana Jovanović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

O Eloju se ne zna previše, s obzirom na to da privatni život drži van svetla reflektora, međutim, poznato je da ima ćerkicu, i da njihove najlepše trenutke često podeli sa fanovima putem društvenih mreža.

Zorana Jovanović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Da li je influenserka u vezi sa poznatim fudbalerom, za sada nije potvrđeno, ali zbog same pomisli na to, mreže su se „usijale“.

Zorana Jovanović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter