Izvor: BSC Happy
24.02.2024 u 07:44
0

VELJKO U SUKOBU SA CECOM: Oko jedne stvari MAJKA I SIN NIKAKO ne mogu da se slože

Veljko je priznao da mu nije po volji kako njegovi naslednici oslovljavaju pevačicu.

Bokser i sin folk zvezde Svetlane Cece RažnatovićVeljko, ne menja svoje statove kada je vaspitavanje njegove i Bogdanine dece u pitanju i čvrsto stoji iza svega što kaže, pa makar to bilo i nauštrb njegove majke.

Ražnatović je, gostujući u jednom podkastu, govorio o naslednicima Željku i Krstanu, a jedno od pitanja je bilo zašto insistira da njegova deca Cecu zovu baka.

– Pogrešno je što je zovu Ceca. Stariji, Željko je tako zove, to je pogrešno – rekao je Veljko i dodao da je ona tom detetu baba:

– Da, ali ona je baba tom detetu. Neće te oni zvati „Ceco“, kao što ni mene neće da oslovljava sa „Veljko“ – objasnio je Ražnatović.

– Da li je Krstan zove baka ili? – upitala je voditeljka.

– To može dok su mali, ali kad budu malo stariji, neće tako biti, htela ona ili ne – istakao je bokser.

– Moraće da je zovu baka? Zašto insistiraš na tome? – upitan je.

Podsetimo, Veljko i Bogdana ima dva sina, Željka i Krstana, a par će uskoro dobiti i trećeg naslednika, koga će nazvati Ilijan.

Ceca je u više navrata isticala da unucima kaže da je ne zovu bakom.

– On je isti otac, ali je svoj. Ima dosta toga i na mene, jer je i Veljko isti ja, iako ne želi to da prizna. On želi da je više na svog oca, ali ima dosta toga i na njega, naravno. Željko je bio sa mnom poslednjih 15 dana na Kipru, i sa svojom bakom Danijelom i Lidijom. One su mu babe, a ja sam mu drugarica (smeh). Naučila sam ga da me zove Ceca – rekla je Ceca za medije.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter