Izvor: kurir
07.01.2024 u 19:15
1

„VIDEH MNOGO ZLA U NJEGOVO IME“: Karleuša otkrila ušta veruje, a ušta ne

Pop diva, Jelena Karleuša, jedna je od naših najkontroverznijih umetnika. Ona uvek govori šta misli i kako se oseća, te je tako na današnji dan pre deset godina objavila jednu od najšokantnijih njenih izjava.

– Ateista sam. Ne verujem u Boga. Videh mnogo zla u njegovo ime. Verujem u ljude. Ali ne u one koji se mole Bogu, a onda čine loše uz osmeh. Čuvajte se takvih. Verujem u ljubav. Verujem u dobro. Mora pobediti. Mora. Ne delim ljude po veri, po nacionalnosti, boji kože, seksualnom opredeljenju, staležu. Postoji samo jedna vera-biti čovek. A kao čovek, ja ne čestitam verski praznik. Čestitam život. Čestitam svakom ko živi kao lav, ponosno, časno i vredno. I ko ostaje lav do kraja. Želim vam svima zdravlje, mir, ljubav i blagostanje. Borite se za to!“
Tada je javnost reagovala podeljeno, ali je jasno da pevačica nije imala nameru da bilo koga povredi.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„VIDEH MNOGO ZLA U NJEGOVO IME“: Karleuša otkrila ušta veruje, a ušta ne”

  1. Videh mnoge koji su počinili velika zla u poslednjih 35 godina, prema pojedincima i narodima, a sve:
    – u ime ljubavi,
    – u ime dobra,
    – u ime životinja, u ime ljudi, u ime dece, u ime žena, u ime muškaraca,
    – u ime prava i pravila,
    – u ime ekonomske jednakosti,
    – u ime rasne jednakosti…
    Spisak je beskonačan, ali broj žrtava nije. Broj žrtava u ime njenih principa je odavno premašio broj „žrtava u ime Boga“, ali broj žrtava Prvog i Drugog svetskog rata.
    „Diva“ je postala teški filozof, i siguran sam da će odbraniti doktorsku disertaciju na filozofsko fakultetu na nekoj livadi.
    Inače jedino obrazovanje i doktorat su joj po tezi „lezi gotovs“…

    – u ime polne jednakosti,
    – u ime bespolne jednakosti,

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter