Izvor: BSC Happy
07.01.2024 u 18:03
0

„ISKORISTI GA“: Rada otkrila kakve sve savete dobija

Rada Manojlović ne krije da njena okolina vrši pritisak na nju da što pre nađe partnera i dobije dete. Međutim, pevačica ne želi da se ostvari kao roditelj pošto-poto, već želi da to bude plod ljubavi.

– Ja sam malo više romantična osoba. Često me savetuju druge koleginice da imam dete, pa makar i sa bilo kim. Neka to bude za jedno veče, iskoristi ga, samo da rodiš dete – govori Rada i dodaje:

NE MOŽE BITI ODVRATNIJE! Da li je moguće da Ela Dvornik ovo radi mužu?! (VIDEO)

– Nikada to ne bih uradila i to nije dobar savet. Ni za mene, ni za to dete. Nisam tako zamislila. Želim da to bude iz ljubavi, kako bi i to dete bilo srećno. Da tako nešto uradim da bih samo rodila dete, nikada ne bih bila srećna – napominje Manojlovićeva.

Iako je nedavno priznala da joj je u životu karijera bila iznad porodičnih planova, Rada bi želela i da pronađe osobu sa kojom će zasnovati porodicu.

– Volela bih da se pojavi taj neko i da tu nema priče. Da se dogodi dete, a posle ćemo da vidimo šta i kako – zaključuje Rada Manojlović u jednoj emisiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter