Izvor: Kurir.rs
21.05.2020 u 14:36
0

ADIL JE UPOZNAO ANU SA SAMO 11 GODINA: Njihova priča počela je iz ŠALE, a onda se rodila VELIKA LJUBAV

Sudbina je spojila Adila (36) i Anu Ramadanovski (30) 1994. godine.

Tada su Maksutovićevi roditelji bili u potrazi za nekretninom i svidela im se jedna u Kotežu koja je bila u Džejovom vlasništvu.

– Adilov otac i Džej su se poznavali još iz mlađih dana, a odnose su obnovili 1994, kada su Maksutovićevi kupili stan u Kotežu od Džeja i njegove supruge Nade, Anine mame. Džej se s porodicom preselio samo 100 metara niže, tu su sagradili kuću – rekao je pre nekoliko godina izvor blizak folkeru.

OVO MORATE ZNATI

NOVI SRPSKI BREND – BOROVNICA Traže berače, ovoliko je dnevnica

NIŠLIJE ISPRED SVIH: PROIZVELI PRVI SRPSKI TEST NA KORONU!

Dr Danica Grujičić otkriva: STEKLI SMO KOLEKTIVNI IMUNITET!

On tvrdi da su Ana i Adil odmah počeli da se druže, jer su se njihove porodice posećivale.

– Adil je, koliko znam, pet-šest godina stariji od Ane. Igrali su se u ulici, išli jedno drugom na rođendane, ili bi Ana s Nadom dolazila kod Adilove mame. Onda se odselila iz Koteža kad se Nada razvela od Džeja – ispričao je pre nekoliko godina izvor blizak porodici za Kurir Stars, dok je o ponovnom susrestu sa Anom Adil jednom prilikom govorio za Grand TV.

– Ana je živela na Dorćolu s Džejom i stvarno se dugo nismo videli. Sreo sam je 2005. na jednom veselju. Rekao sam joj: „Baš si porasla.“ Njena mama me je mnogo volela, pa nam je bila i provodadžija. Kad nas je videla, rekla mi je da joj ćerku vodim na piće. Tako je počela naša priča, iz šale, a rodila se ljubav zbog koje smo i dan-danas zajedno – rekao je tada Maksutović.

Podsećamo, Ana u vanbračnoj zajedni sa pevačem Adilom ima šestogodišnjeg sina Adrijana, a početkom ove godine njihovoj porodici pridružio se još jedan član, kada je Ana na svet donela još jednog sina.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.A

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter