Izvor: BLIC
13.04.2022 u 18:29
0

„AKO BOG DA, BIĆU I JA MAJKA“: Pevačica otkrila kako se nosi sa neumesnim pitanjima o roditeljstvu!

Pevačica se još uvek nije ostvarila u ovoj, jednoj od najlepših životnih uloga, ali svakako ne gubi nadu

Pevačica Jovana Tipšin se još uvek nije ostvarila kao majka, iako ima želju da se to dogodi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ipak, kako kaže, ukoliko se to i ne desi – ostaće zahvalna na onome što ima i neće očajavati, a na neumesna pitanja o roditeljstvu i te kako ima spreman odgovor.

– Kad me neko pita, ja kažem: „Evo, u ponedeljak“. Ima mnogo sučajeva gde sam bila prisutna, bio je jedan čovek iz politike i jedna devojka koja je obolela od kancera, napadao ju je zašto nema decu, a ona nije mogla da ima, ubrzo je i preminula – rekla je Jovana.

Sa druge strane, mnoge žene su se odlučile na opciju da budu samohrane majke ili su se silom prilike našle u takvoj situaciji.

Pevačica ne bi imala ništa protiv – kada dođe vreme.

– Mislim da mogu da ih imam, ali ja kad budem spremna i ako Bog da, ja ću biti majka. Ako bude biće, ako ne, hvala Bogu i na ovome što imam. Dosta je žena koje žele, a ne mogu. Znam za slučaj jednog kolege, ne mogu da kažem ime, koji je bio u manastiru Koporin gde se čitaju molitve ljudima koji ne mogu da imaju decu, sa suprugom i evo sada imaju dvoje divne dece – objasnila je ona.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter