Izvor: Telegraf
03.02.2023 u 14:21
0

ANASTASIJU JURILA POLICIJA DOK JE SNIMALA SPOT: Konačno otkriveno šta se sve dogodilo!

Anastasija je otkrila da razmišlja i da snimi novu pesmu u martu i da snimanje spota bude u Španiji.

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović nije krila zadovoljstvo obavljenim poslom, a osvrnula se i na sam proces snimanja.

– Pesma je došla do mene pre manje od godinu dana. Ta melodija mi se izdvojila i ostala mi je u sećanju. Predala sam je svom saradniku, sa kojim sam već sarađivala na pesmi „Ubica“. Čim je poslao prvu ruku teksta, sve mi se svidelo i počela sam sa snimanjem kada sam se vratila iz Španije – kaže Anastasija.

Ona je otkrila da razmišlja i da snimi novu pesmu u martu i da snimanje spota bude u Španiji.

ŽALE ZA OVOM PEVAČICOM! Majka i sestra Nemanje Gudelja NEĆE Anastasiju za SNAJKU, sukob i dalje traje! (FOTO)

– Pesma mi se jako svidela, dopalo mi se i tekst i melodija i kako je ona napravila, a sad kada je došao spot, apsolutno mi se sve sviđa – rekla je Ceca.

– Pre nego što izađe pesma mi se sastanemo da pogledamo kako su oni to namontirali. Konsultujemo se oko svega, to je normalna procedura – kaže Anastasija.

– Najjača je stvar bila kada smo snimali na onoj travi za pesmu „Volim te“. Tri sata ležanja, a ledara je bila, samo za jedan kadar od dve sekunde. A smrzli smo se ja i onaj mučeni maneken – kaže mlada pevačica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Pa kad nas je policija jurila po onom selu kad smo snimali „Promašena“ – prisetio se Toza.

– To smo onako domaćinski snimali, policija je došla da nas obiđe – našalili su se Anastasijini saradnici.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter