Izvor:
15.09.2017 u 03:31
0

ANĐELINA DŽOLI ODGOVARA NA OPTUŽBE: „Briga me šta drugi misle. Moja deca znaju ko sam!“

Anđelina Džoli i Bred Pit su prošle godine, nakon 12 godina provedenih zajedno, najavili razvod.

Od tada su glumici najveća podrška njena deca, a u intervjuu za New York Times rekla je da se uvek mogu osloniti jedni na druge i da bolje prijatelje od njih nema. "Iza nas je veoma težak period i bolna situacija, a ja sada samo želim da je moja porodica zdrava", rekla je Anđelina.

Rekla je da nema vremena da se bavi time šta drugi misle.

"Nikad nisam ni očekivala da će me svi razumeti i da ću se svima sviđati. I to mi je u redu jer mi je najvažnije da moja deca znaju ko sam", rekla je.

Rekla je da joj je porodica prioritet i da, zbog dece kojoj je razvod teško pao, odlučila da ne radi i ostane s njima kako bi lakše prebrodili taj period.

"Jednostavno sam im bila potrebna, pa sam sve pauzirala. Razgovaram s njima, jer na njih sve utiče. Svako putovanje i novi projekat pokušavam da im prilagodim", rekla je glumica.

Priznala je da je napokon "malo jača" i rekla da su ona i njena deca napokon spremni da ponovo upoznaju svet.

Izvor:B92.net
Foto:Twitter/AngeelinaJolie

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter