Izvor:
09.12.2019 u 13:38
0

BAHATO LUDOVANJE: Srpska blogerka proslavila 30. rođendan!

Blogerka i influenserka Dunja Jovanić proslavila je sinoć 30. rođendan gala žurkom u jednom beogradskom hotelu.

Dunja je na proslavi okupila brojne prijatelje, koji su se provodili do ranih jutarnjih sati, a za ovu priliku odabrala je elegantnu, ali i provokativnu, srebrnu haljinu dubokog šlica. Svuda po sali bile su rasute lažne novčanice sa likom Dunjine bake Mire, koja je već godinama zvezda njenih video snimaka, a blogerka, koja se u prošlosti bavila pevanjem, se u jednom trenutku latila i mikrofona.

Ona je zapevala numere Cece Ražnatović i Indire Radić, a nakon toga je kitila harmonikaša parama, ali i igrala kolo. Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu iznad.

Izvor: blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter