Izvor: HAPPY BSC/VIKTORIJA SAMARDŽIĆ
31.10.2022 u 18:01
0

BIO JE MOMAK ZBOG KOGA SU DEVOJKE LUDELE, ALI NIJE ODOLEO ČARIMA NAJGOREG NEPRIJATELJA- HEROINA! Da je živ Igor Pervić bi napunio 56 godina

Da je živ napunio bi 56 godina! 

Bio je naš veoma cenjeni glumac. Igor Pervić rodio se 29. Oktobra 1967. godine u Beogradu od oca Muharema Pervića, scenariste i pozorištnog kritičara i majke balerine Lidije Pilipenko.

Prvo što nam padne napamet kad se spomene Igor Pervić  su nam filmovi u kojima je glumio mangupa i zavodnika. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PRAVI POTRES POKUŠAĆE DA SLOMI KRALJEVSKU PORODICU U JANUARU! Hari im je ozbiljno ZAČINIO ČORBU: Evo šta se sprema monarhiji!

Imao je skoro četrdesetogodišnju karijeru. S obzirom da je dete poznatih roditelja i sam je rano počeo da se bavi umetnošću.

Sa samo sedam godina pojavio se prvi put na malom ekranu, u tv drami “Porodični orkestar”, Mire Trailović, gde su mu društvo pravili Petar Božović, Rahela Ferari i Oliver Marković.  Izuzetno je bio miljen među ženskom populacijom, naručito predstavljajući se u kultnoj seriji “Sivi dom”, kao i filmovima “Lajanje na zvezde”, “Crni bombarder” i drugim filmovima.

Rano preminuli glumac bio je oženjen Jelenom Tinskom, našom balerinom, koja je najviše poznata po tome što je bila u “Lokicama”. Njegova bivša supruga bila je starija od njega 15 godina, te s toga njegovi roditelji nisu podržavali taj brak. To potvrdjuje i podatak da njegova majka Lidija nije prisustvovala venčnju. 

Posle kraha ljubavi i braka, Igor je bio  dugo godina u vezi sa Jovanom Petrović, Čkaljinom unukom.

U gimnaziji sa još nekoliko njih osnovao je bend “Duh Nibor”, tj. s desna na levo Robin Hud. Grupa je proglašena za jednu od najvećih nada domaće scene 1984. godine. Nažalost i pored toga grupa se ugasila naredne godine, jer su četiri člana grupe morala da služe vojni rok. Nisu uspeli da snime ni jedan album, ali zato je Pervić 2004. godine izdao solo album pod nazivom “Ludog vetra zvuk”. Na tom albumu sam je napisao sve tekstove pesama kao i muziku. Na drugom albumu još uvek radi, kako on navodi polako ne žuri, jer je gluma njegov poziv, a muzika njegova prva ljubav.

Bio je momak, zbog kog su devojke satima čekale da bi ga gledale na velikom platnu, nije odoleo čarima najgoreg mogućeg čovekovog neprijatelja – heroina. Zajedno sa svojim roditeljima vodio je borbu kako bi se izvukao iz kandži velikog zla.

Imao je hrabrosti da priča o tome. Jednom prilikom je objasnio da je otputovao u London na detoksikaciju i za 24 sata su mu promenili krv i blokirali centre u mozgu, kako ne bi mogao da oseti opet potrebu za drogom. Posle toga okrenuo je novu stranicu svog života i teške dane ostavio iza sebe. Preselio se iz Beograda u Baćevac sa tadašnjom devojkom Jovanom Petrović i otpočeo normalan i miran život: 

– Živimo onako kako nama odgovara, a to je dobar kvalitet života koji smo priuštili sebi. Jovana je htela da imamo kozu u Baćevcima, kako bismo imali svoj sir. Ipak, mi smo iz centra grada, otići ćemo u Beograd i kupiti sir – ispričao je jednom prilikom glumac i dodao:

– Za sada imamo rotvajlera od 60 kilograma i tri mačke.

Smatrao je da ta njegova iskrenost nije bila najpametnija i da  čak i žali što je o svemu tome pričao javno.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter