Izvor:
19.03.2019 u 10:40
0

BIVŠI DEČKO JE UZNEMIRAVA LJUBAVNIM PISMIMA: Sadašnji dečko Kejt Mos besan!?

Kejt Mos našla se na meti svog odavno bivšeg dečka Pita Doertija, koji je uznemirava ljubavnim pismima.

Poznata manekenka primila je od engleskog muzičara i pisca poruke s ljubavnim stihovima koji su je uznemirili, kao i njenog dečka Nikolaja Bizmarka.
– Doerti je pismo poslao u kutiji u kojoj je bila i uramljena fotografija. To je ludo ljubavno pismo sa stihovima i pesmama. Nikolaj je besan. On je stavio do znanja Kejt da ne treba ni na koji način da odgovara kako ga ne bi ohrabrila – rekao je izvor blizak manekenki.

Inače, Pit je roker i bivši narkoman s kojim je Kejt bila u vezi od 2005. godine, a raskinuli su dve godine kasnije. Za vreme njihove romanse Pit je više puta hapšen zbog problema s drogom. Godine 2007. je na jednom koncertu posvetio pesmu manekenki i najavio je kao svoju verenicu. Izgleda da njegova ljubav ni posle toliko godina od raskida nije umrla, pa je imao potrebu da joj šalje poruke. U jednom intervjuu Pit je opisao koliko voli Kejt.

– Volim je svim srcem. Volim njene kosti i njen mozak – rekao je ranije Doerti.
Četrdesetpetogodišnji supermodel zabavlja se od 2015. godine s 13 godina mlađim umetničkim fotografom Nikolajem Bizmarkom, koji je inače prapraunuk nemačkog kancelara Ota fon Bizmarka. Par ne živi zajedno, ali Nikolaj često boravi kod Mosove u Londonu.

Podsetimo, manekenka iz ljubavi s piscem Džefersonom Hakom ima ćerku, a veza s Pitom Doertijem joj je svojevremeno donela probleme, kada su je otpustili iz nekih kompanija zbog snimka na kojem šmrče kokain s njim. Navodni razlog njihovog raskida bila je Pitova prevara s manekenkom Lindi Hingston.

Izvor: Kurir
Foto: instagram/kejtmos

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter