Izvor:
10.06.2017 u 19:57
0

BOMBA PREKINULA KONCERT MIROSLAVA ILIĆA: Hitno evakuisan klub u Crnoj Gori!

Ugostiteljski klub u Bijelom Polju evakuisan je 10 minuta nakon ponoći zbog dojave o bombi, uoči nastupa srpskog pevača Miroslava Ilića. Policija je u klub u kome je folk pevač trebalo da održi koncert, ušla neposredno pre njegovog nastupa i naredila gostima da napuste objekat i udalje se.

Ekipe Službe zaštite spašavanja, Hitne pomoći i pripadnici policije su odmah došle na lice mesta, javili su crnogorski mediji. Nastupom Miroslava Ilića trebalo je da bude obeležen početak letnje sezone u popularnom klubu u crnogorskom gradu. U proteklom periodu bilo je petnaestak dojava o bombi na teritoriji Podgorice, uglavnom u ugostiteljskim i trgovačkim objektima. Lažne dojave o postavljenim bombama u Podgorici upućene su iz Srbije i BiH sa pripejd brojeva koji su iskorišćeni samo za tu svrhu.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter