Izvor:
23.06.2019 u 18:40
0

BRENIN SIN NAPUSTIO PORODIČNI DOM: Odlučio da se OSAMOSTALI!

Mladi pevač se u nekoliko navrata selio iz porodične kuće, ali je sada definitivno!

Stefan Živojinović podigao je kredit i kupio svoj stan i rešio da se odvojio od Lepe Brene i Bobe.

Stefan je u više navrata pokušao da nađe sebi stan, te je tako pre pola godine probao da živi sam na Novom Beogradu, gde je rentirao stan, ali ubrzo se vratio u porodičnu kuću.

Ipak, posle mesec dana provedenih sa Brenom i Bobom on je opet spakovao kofere i otišao da živi s drugom, a kada se ovaj oženio, Stefan se opet preselio. Baš nije imao sreće sreće s tim iznajmljenim stanovima i onda mu je sinulo da kupi svoju nekretninu na kredit jer je imao neku svoju ušteđevinu za učešće. Preko prijatelja je uspeo da završi kredit u najkraćem roku i sada ima svoj stan u novogradnji na Voždovcu – kaže jedan izvor.

– Uspeo je da ga sredi kako mu odgovara i zasad živi sam. Dok ne nađe neku devojku ili dok ga Brena i Boba ne vrate u kuću pošto ga često zovu i pričaju kako im nedostaje – dodaje on.

Izvor: Glossy.rs
Foto; Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter