Izvor:
10.09.2018 u 18:38
0

CECA SVRGLA SEVERINU SA TRONA: Oborila rekord u Kavadacima, Makedonci oduševljeni!

Prošle godine Severina Kojić oborila je rekord, kad je u pitanju poseta u gradu Kavadarci, a makedonski mediji izveštavaju da je folk diva Svetlana Ceca Ražnatović jučerašnjim koncertom imala mnogo više podetilaca, te da će malo ko uspeti da dovede oko 70.000 ljudi, koliko je srpska zvezda imala.

– Ljudi Cecu vole, uprkos kritikama, a kao i uvek bila je dostojanstvena, umerena u izjavama, te se pojavila u elegantnoj haljini i na visokim potpeticama. Zabavljala je publiku pevajući satima, dok se nije libila i da zaigra – navode makedonski mediji, ističući da je u njihovoj državi uvek dobrodošla, te da je mnogima "Ceca kao terapija".

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter