Izvor: HappyBSC
24.10.2021 u 16:26
0

Ćerka Majkla Džeksona pozirala GOLA: Razlog za to je pomalo ČUDAN (FOTO)

Paris Džekson, ćerka legendarnog muzičara Majkla Džeksona, nedavno je na svom nalogu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj obnažena pozira sa svojim drugaricama.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE NEVEROVATNO: „Stoperka“ na motoru, a onda sa „rukavicama“… (FOTO)

One su pozirale kako bi izrazile zahvalnost pred Noć veštica, a kako je njena drugarica Lavander napisala, osnovale su grupu i okupljaju se kako bi proslavile početak svake nove lunarne faze.

– Hvala vam sestre što ste mi dozvolile da vodim svoj prvi ritual punog meseca – napisala je Lavender na svom Instagramu.

Kako je Paris objasnila, ona je u ovom kultu pronašla mir nakon pokušaja samoubistva.

PROČITAJTE JOŠ: „STOPERKA“ se provozala kod Cakane, a onda je usledio ŠOK: Zapevale u studiju, ne zna se koja bolja zvuči! (FOTO)

Ona je medijima saopštila i da nakon što je pokušala sebi da oduzme život, mnogo više ceni ovu zemlju i sam život, a o svemu je govorila u jednoj emisiji sa Vilom Smitom.

– Mogu reći, nekoliko godina kasnije, da sam zaista zahvalna što nisam to uradila. Stvari su postale bolje – rekla je tada Džeksonova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter