Izvor:
18.03.2018 u 21:54
0

DALA I ONA SEBI ODUŠKA: Nataša Bekvalac prvi put u provodu nakon porođaja! (FOTO)

Novosadska barbika, Nataša Bekvalac, nedavno se po drugi put porodila i na svet donela drugo dete, a prvo iz bračne zajednice sa Lukom Lazukićem.

Od tada se nije pojavljivala u javnosti, a sinoć se po prvi put pojavila i to u jednom poznatom prestoničkom restoranu gde je njena sestra Kristina Bekvalac slavila svoj 33. rođendan.

Nataša se pojavila sa diskretnom šminkom, obučena u crnom i blistala je, a bila je izuzetno raspoložena.

Sa sobom, pak, nije povela supruga Luku Lazukića.

Ona je sestri Kristini čestitala rođendan i putem društvene mreže Instagram gde je objavila njihovu zajedničku fotografiju i ispisala emotivnu poruku.

– Ti i ja smo sestre. I uvek treba da znaš, ako padneš, tu sam da te dignem, samo da pre toga završim sa smejanjem. Srećan rođendan, moja jedina – napisala je Nataša i time uputila iskrenu čestitiku svojoj rođenoj sestri.

Očigledno je da Nata uživa u majčinskim danima, ali je uspela da odvoji malo vremena da se posveti i najlepšem danu svoje sestre i da ga obeleži kako dolikuje, uz mnogo smeha, muziku i uživanje.

Izvor: Blic
Foto: Screenshot Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter