Izvor: KURIR
14.11.2022 u 17:03
0

DARA BUBAMARA KO NACRTANA: Ponovo preterala sa FOTOŠOPOM, em mlađa, em mršavija, a ovaj put joj i koža ne izgleda PRIRODNO! (FOTO)

Svima je poznato da Dara Bubamara obrađuje fotografije u fotošopu. Samo u emisijama i video prilozima koji se ne nalaze kod nje, možemo da vidimo kako pevačica zaista izgleda.

Inače, na Instagramu je poput Bendžamin Batona jer ne da ne stari, nego se drastično podmlađuje iz fotografije u fotografiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SORAJA U TEŠKOM STANJU?! Lekari u Hrvatskoj daju sve napore da je spasu, odveli je na još jednu OPERACIJU, evo zašto je kritično

Tako je i ovoga puta objavila fotografiju na kojoj pozira u zlatnom odelu. Međutim niko ne komentariše njen stajling već samo izgled. Pevačica je toliko ispeglala lice da se stiče utisak da ju je neko nacrtao, pa taj crtež dopunio filterima.

Takođe, njeno telo je toliko obrađeno da koža jednostavno ne izgleda prirodno. Ali Dara očigledno voli da eksperimentiše sa programima za ulepšavanje, pa tako ne planira da prestane i postavi barem jednu fotografiju na kojoj možemo da vidimo njen prirodan izgled.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter