Izvor:
01.02.2017 u 03:46
0

Daru ostavio mlađi momak: Sve je mogao da podnese, ali ne i da … (foto)

Već nekoliko nedelja pevačica krije da više nije u vezi sa 13 godina mlađim dečkom, koji nije mogao da se nosi s tim da joj se udvaraju muškarci.

Posle pet meseci ljubavi Dara Bubamara raskinula je vezu sa 13 godina mlađim košarkašem Duškom Bunićem.

Iako sve ovo vreme koliko su bili u šemi niko nije uspeo da ih vidi zajedno u javnosti, pevačica je na sav glas prijateljima pričala da im ljubav cveta i da je veoma srećna sa sportistom koji je trenutno bez klupskog angažmana.

Opsesija

Ali otkako se vratila iz medijske ilegale, Dara vešto izbegava da priča o svom privatnom životu, tvrdeći da joj je to samo donosilo nevolje.

Međutim, pred prijateljima koji je malo bolje poznaju i dalje nema tajni. Tako je nedavno jednoj poznanici u razgovoru otkrila da više nije sa Bunićem i da je za nju ta priča završena.
– Dara i ja smo se posle skoro dva meseca videla na kafi, bila je vesela i raspoložena kao i uvek, pa sam je bez zadrške pitala zašto ne pominje Duška. Samo je odmahnula rukom i nevoljno rekla: „Nemam više dečka, to je gotovo“ – rekla je naša sagovornica koja je insistirala da joj ne pominjemo ime.

Prema njenim rečima, Bunić nije mogao da kontroliše svoju ljubomoru.
– Rekla mi je da je Duško u poslednje vreme, otkako je Dara smršala i počela da dobija komplimente i udvaranja muškaraca zbog izgleda, postao veoma ljubomoran. Proveravao ju je stalno, slao poruke, hteo je da mu non-stop javlja s kim je i gde. Počeli su da se svađaju sve češće i na kraju je Dara morala da stavi tačku na njihovu vezu. Po njenoj reakciji zaključila sam da joj nije baš svejedno zbog toga, ali život ide dalje – dodala je naša sagovornica.

Uživam

Pevačica nije demantovala naša saznanja da je njena ljubav sa košarkašem pukla, samo nam je u SMS poruci poručila da je srećna.
– Ja sam srećna, uživam u sreći. Ne čačkajte moj privatan život – napisala je Dara i poslala nam srce u poruci.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter