Izvor: ALO
03.01.2022 u 15:19
0

DETALJI IZ VILE NA KOSMAJU: Elena Karić pokazala raskošnu kuću od 300 kvadrata (FOTO)

Ogroman kristalni luster, skulpture, stilski nameštaj i novogodišnja jelka deo su njenog doma i sve odiše otmenošću i luksuzom

Elena Karaman Karić i dalje sređuje svoj dom na Kosmaju nakon razvoda od Jugoslava Karića, a sada je odlučila da otkrije detalje iz svog novog doma.

Elena i Jugoslav odmah nakon razvoda prodali su imanje i kuću na Kosmaju porodici Novaka Đokovića, nakon čega je dizajnerka nameštaja odlučila da sebi kupi novo imanje, nedaleko od starog.

Ovoga puta Elena je uz plac kupila i šumu, kako bi uživala u tišini i imala prostora i vremena da se poveže sa prirodom.

Za godinu dana Elena je sagradila vilu od 300 kvadrata za koju je sama dizajnirala nameštaj, a oko uređenja enterijera posebno se potrudila.

 

Elena Karaman završila je uređenje svoje velelepne vile u koju je uložila dosta novca.

 

Ogroman kristalni luster, skulpture, stilski nameštaj i novogodišnja jelka deo su njenog doma i sve odiše otmenošću i luksuzom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter