Izvor:
23.01.2017 u 01:57
0

Đani za predsednika: Pevač najavio kandidaturu i ostavio sve u šoku!

Pevač Radiša Trajković Đani je, po svemu sudeći, rešio da okači mikrofon o klin i da se okrene politici.

Radiša Trajković Đani se ozbiljno priprema za predstojeće predsedničke izbore. Njegova novopečena stranka se zove: "Đanijeva stranka Srbije", a slogan glasi "Kada teško vam je". Trajkovićeva armija fanova uveliko lajkuje pevačev plakat koji je on postavio na društvenim mrežama.

Pozvali smo Đanija, ali na njegov broj se javio sekretar stranke Mile Macura, koji nam je rekao da mu je "šef" na odmoru.

– Đani je danas otputovao na odmor da prikupi energiju za predstojeće izbore. Biće to velika kampanja. Čim se Đani vrati preplanuo sa letovanja, krećemo u ozbiljnu izbornu trku – našalio se njegov menadžer.

Ovo je zapravo samo genijalni marketing, jer je ova kampanja samo najava za pevačev solistički koncert 8. aprila u Sava centru.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter