Izvor:
19.11.2018 u 21:16
0

ĐOLE ĐOGANI SNIMA HIT U NAJAVI – „RIJALITI“: Poznati denser PESMOM porodici šalje SNAŽNU PORUKU! (VIDEO)

Frontmen dens dua "Đogani", Đorđe Đogani, jedan je od predstavnika poznate talentovane porodice.

Iako su se mnogi članovi Đoganijevih oprobali u rijaliti programima, Đole ne krije da za sada ne želi da učešestvuje u televizijskim formatima ove vrste, ali da ne znači da se njegovo mišljenje neće promeniti.

Naime, nećak poznatog muzičara, takođe popularni denser devedesetih, Baki B3, trenutno učestvuje u rijaliti programu "Parovi" na Hepi televiziji, a pre dva dana je postao otac po četvrti put.

Produkcija je odlučila da Bakija kratkotrajno pusti iz rijalitija kako bi posetio suprugu Bojanu i dečaka Manuela u Banja Luci, a po njega je doša ni više ni manje nego stric.

U eksluzivnom intervjuu za happytv.rs portal, muzičar je izjavio šta zaista misli o ovakvim projektima u Srbiji:

– Nemam neku lepo mišljenje u rijalitijima, i Baki to zna. Međutim, rijaliti je postao suština naše priče i našeg podneblja – priznao je muzičar.

Istaknuti Đogani, otkrio je da upravo radi na pesmi po imenu "Rijaliti", kojom će porodici poručiti kako bi trebalo da se ponašaju u rijalitiju:

– Došao sam na ideju da snimim pesmu "Rijaliti", u kojoj ću ja, kao glava porodice, govoriti svojoj porodici kako da se ponaša u rijalitiju. Sve o glumi, za koju mislim da je presudna u programima ove vrste – rekao je.

Intervju u celosti pogledajte u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter