Izvor: HappyBSC
19.10.2020 u 11:53
0

ĐOLE ĐOGANI ZA HAPPY TV: Presrećan sam zbog PRINOVE! (VIDEO)

Bračni par Đogani i poznati pevači, Vesna i Đole, bili su gosti jutarnjeg programa „Dobro jutro Srbijo“.

Nedavno su objavili novu pesmu „Zabranjena ljubav“ kojoj je, kako kažu, bio za cilj da kroz mini reportažu u okviru pesme ljudima iz dijaspore prikažu rodno mesto. 

– Oni koji su iz dijaspore, baš su se poželeli, pa smo im mi kroz pesmu priredili mini reportažu. Kada čujem priču o Jugoslaviji, meni je nekako toplo oko srca, vezan sam i za Sarajevo  – rekao je Đole.

– Reč je o zabranjenoj ljubavi, ćerka političara je zaljubljena u dečka koji je siromašniji i nije baš za nju, kako misli njen otac – objasnila je Vesna sadržaj pesme. 

Đole je, takođe, objavio i lepe vesti: 

– Juče sam saznao da je Luna trudna, brat mi je napisao i presrećan zbog toga jer ću postati deda – pohvalio se Đole Đogani gostujući u emisiji „Dobro jutro Srbijo“.

 Novu pesmu Vesne i Đoleta možete čuti u videu ispod: 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter