Izvor: ALO
29.03.2022 u 10:14
0

DOBIJA SVOJU KAZNU! Akademija umetnosti oštro osuđuje postupak slavnog glumca

Skandal dobija svoj epilog

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na skandal koji je izbio pre dve večeri na 94. dodeli Oskara, sada je reagovala i Akademija filma, umetnosti i nauke u čijoj je organizaciji ova svečanost Vil Smit udario je šamar kolegi Krisu Roku koji je napravio neslanu šalu na račun njegove supruge Džejde Piket-Smit tokom dodele Oskara, a sada je stigla i reakcija Akademije filma, umetnosti i nauke.

U saopštenju se navodi da će „istražiti dalje akcije i posledice“ u skladu sa zakonom Kalifornije i standardima ponašanja.

Incident je bacio mrlju na ono što je trebalo da bude najveća holivudska noć za slavlje i zasenio je dostignuća drugih, rekao je za „BBC“ jedan član Akademije za film, umetnost i nauku, koja održava ceremoniju dodele Oskara.

– Probudio sam se tako ljut zbog onoga što je Vil Smit uradio – rekao je član Akademije i dodao:

– Za mene je ukrao reflektore mnogima. Mislim da to nije bilo mesto da bude tako nasilan. Većina ljudi je bila šokirana. Tamo je bilo dece. Bilo je to mesto za slavlje – dodaje on.

Podsetimo, do incidenta je došlo zbog provokacije komičara Krisa Roka koji je, u nameri da bude duhovit, prokomentarisao Džejdu Pinket-Smit, suprugu Vila Smita. Rekao je da Džejda, koja nosi vrlo kratku frizuru jer ima alopeciju, izgleda kao Demi Mur u filmu „G.I. Jane“.

– Džejda, jedva čekam drugi deo tog filma- rekao je Kris, a glumica prevrnula očima. -Ne uzimaj ime moje žene u svoja je*ena usta- a onda ustao, došao na binu i udario ga – suprug Džejde Piket-Smit, glumac Vil Smit odmah je odreagovao.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:

„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter