Izvor:
23.11.2016 u 19:27
0

DOGAĐAJI KOJI SU PRETKAZALI FIJASKO: KANJE VEST molio DŽEJ Z-ija da mu poštedi život, pa doživeo NERVNI SLOM! (FOTO)

U ponedeljak uveče, jedan od najpopularnijih repera na svetu odvezen je u psihijatrijsku ustanovu jer su lekari smatrali da je opasan i po sebe i po okolinu.

Kako javljaju svetski mediji, Kris Džener, Kanjeova tašta, istakla je da je muzičar samo iscrpljen, a cela porodica Kardašijan veoma je tajnovita kada je u pitanju njegovo zdravstveno stanje.

Neki mediji izveštavaju da je reper samo premoren jer 24 sata dnevno radi na svojoj novoj kolekciji odeće, a pojedini pišu da je Kanje doživeo nervni slom!

Dok se ne sazna više, ceo svet spekuliše o tome kako se Kanje oseća i šta je dovelo do ove situacije. Mnogi veruju da je reper počeo da se ponaša zabrinjavajuće kada mu je pre nekoliko godina preminula majka, a ispadi po kojima je od tada poznat bili su češći nego ikada tokom proteklih meseci.

7. septembar

Tokom njujorške Nedelje mode, Kanjeova revija počela je s nekoliko sati zakašnjenja, modeli su gubili svest usled žurbe i visoke temperature… Situacija je bila takva da su mnoge zvanice pomislile da je reč o skrivenoj kameri!
Na sve kritike, Kanje je odgovorio na Tviteru na sebi svojstven način.

– Naša je životna misija da stvorimo iskustva koja su najpodložnija promenama. Svačije vreme, mišljenje i osećanja su za nas neprocenjiva. Želimo da učinimo da se ljudi osećaju odlično. Hvala vam što ste nam se pridružili na kreativnom putovanju", objasnio je on… i zbunio sve!

2. oktobar

Dok je nastupao na jednom muzičkom festivalu, Kanjeu je javljeno da je njegova supruga Kim Kardašijan pokradena u Parizu. On se izvinio publici i otrčao da se nađe svojoj supruzi.

Sledećeg jutra, paparaci su ga spazili u Njujorku vidno potrešenog.

– Gledao je pravo ispred sebe i samo ušao u automboil. Izgleda je baš pogođeno – rekao je jedan foto-reporter.

22. oktobar

Tokom nastupa u Oklandu, Kanje je pretio da će bojkotovati dodelu Gremija 2017. ukoliko ne bude nominovan Frenk Oušen.

On je dodao da "umetnici moraju da se bore protiv s**nja".

3. novembar

Svoj nastup u Los Anđelesu Kanje je okončao nakon samo 45 minuta repovanja.

U jednom trenutku je tražio da se uključe svetla i rekao:

– Glas mi je promukao. Ne mogu da završim koncert… Ne mogu da dopustim da budete na šouu na kom ne mogu da izvodim za vas.

Publika je ovo ispratila bučnim negodovanjem, a on joj se izvinio i poruči fanovima da ih voli.

19. novembar

Nakon što je kasnio na svoj koncert u Sakramentu punih sat vremena, Kanje je punih 30 minuta pričao o svom odnosu s Bijonse i Džej Zijem.

– Bijonse, bio sam povređen jer sam čuo da nećeš nastupati na nagradama za spot godine ukoliko ne pobediš mene i Hotline Bling – rekao je tada Kanje.

On je, potom, molio njenog supruga i svog nekadašnjeg prijatelja i saradnika da ga pozove – i da ne pošalje svoje ubice u lov na njegovu glavu?! Pri tome, dodao je da je podržavao Trampa, iako nije glasao njega, a potom i da afroamerički deo nacije treba da prestane da se žali na rasizam.

21. novembar

Kanje je zatim otkazao nastavak svoje turneje jer je iscrpljen, s obzirom na to da radi na svojoj modnoj kolekciji, na liniji koju kreira u saradnji s jednim poznatim sportskim brendom i aktivno nastupa.

Njegov predstavnik za štampu istakao je da će svima koji su već kupili karte novac biti vraćen.

Story
Foto: Instagram/privatekanye

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter