Izvor:
30.01.2018 u 18:10
0

DRAMA SLAVNOG GLUMCA: Nebojša Glogovac teško bolestan, hitno primljen u bolnicu!

Zdravstveno stanje Nebojše Glogovca je ozbiljno, sjajni glumac bije svoju najvažniju životnu bitku.

Poznati glumac Nebojša Glogovac je hitno primljen u bolnicu, i njegovo zdravstveno stanje je ozbiljno. Kako saznajemo od izvora bliskog Glogovcu, poznati glumac je od 24. januara na Institutu za onkologiju u Beogradu.

Glogovac je teško bolestan i njegovo zdravstveno stanje je ozbiljno, a porodica i njegovi najbliži prijatelji su uz njega u najtežim trenucima. Potvrđeno nam je iz nekoliko izvora da je glumac počeo da prima terapiju, i svi se nadaju da će Nebojša uspeti da pobedi opaku bolest.

Nebojša Glogovac, koji sada bije svoju najvažniju životnu bitku, rođen je 1969. u Trebinju, i već dve decenije je jedan od najboljih srpskih glumaca.

Glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Vladimira Jevtovića, a sa njim su u klasi bili i Sergej Trifunović, Nataša Ninković i Vojin Ćetković.

Izvor: Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter