Izvor:
01.12.2017 u 21:00
0

DRAMA U NOVOM SADU: Vozač Đorđa Balaševića kolima prešao u drugu traku i zakucao se u drvo!

Vozač porodice Balašević oko 13 časova imao udes sa službenim vozilom, a Olivera je odmah došla kako bi mu pomogla.

Vozač je, kako nezvanično saznajemo, pokušao da izbegne čoveka koji je odjednom počeo da pravi polukružno nasred ulice i vozilom prešao u drugu traku. Kako nije imao prostora, na kraju je udario u drvo.

Srećom, niko nije teže povređen, ali je na automobilu pričinjena velika materijalna šteta. Policija je došla da obavi uviđaj, a Olivera je otišla nakon što se na licu mesta pojavio njen sin Aleksa. Sin poznatog pevača Aleksa Balašević je za Alo! potvrdio da je došlo do nesreće.

– Naš vozač je bio u službenim kolima, srećom nema povređenih. Mama i ja smo došli kako bismo mu pomogli – rekao je Aleksa Balašević.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook/Balasevic.Djole

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter